LET'S TALK

f i

Concept & Creatie

Door met elkaar te kijken naar wie je bent en wat je doet creëren wij een concept en strategie die jouw bedrijf op de kaart zet. Of het nu gaat om het ontwikkelen van een huisstijl, ontwerpen van flyers, ontwikkelen van een website of unieke marketingtools die je kan inzetten voor je bedrijf. Wij van Brandstof010 helpen ondernemers met onze creatieve concepten.

Hello Luscious BakeryWe kwamen er al zeer regelmatig, want de lekkerste taarten van Nederland worden nu eenmaal door Joan Simpson gemaakt. Op een gegeven moment vroeg ze ons, “Willen jullie me helpen mijn bedrijf naar de next level te brengen?”.


Joan Simpson van Suriname Pastry was na 4 jaar klaar om de volgende stap te gaan maken met haar bedrijf. Vanuit de ‘World of Food’ in Amsterdam Zuid-Oost met een kleine shop van 16m2 waar ze de verkoop en productie deed had ze bewezen dat ze een fantastisch product heeft en haar fan base groeit met de dag. Inmiddels is Suriname Pastry een echt familiebedrijf waar zowel Joan, haar oudste zoon als haar oudste dochter actief in zijn.


Onder het genot van een heerlijk stuk Butterscotch Taart,  Pina Colada Taart en haar beroemde Red Velvet Taart gingen wij aan de slag. Bij elke hap werd het verhaal duidelijker en duidelijker. Na de laatste hap waren we het unaniem over eens welke richting we op zouden gaan. Suriname Pastry zou onder een andere naam verder gaan. Een fantastische huisstijl en een strategie waarmee we Nederland kennis zouden laten maken met Joan haar heerlijke ambachtelijke taarten.


De dames Elise en Chantal van Bonte Raaf gingen aan de slag met de huisstijl en de richtlijnen gegeven door onze brand creator Saskia. De meiden kwamen met een fantastisch logo. Dit logo gaf ons gelijk het gevoel wat we ook krijgen als we de taarten van Joan proeven. We hebben in dit geval gekozen voor een uitstraling wat heel dichtbij de persoonlijkheid staat van Joan en de ambachtelijke smaak van haar taarten.


We proudly present Luscious Bakery by Joan.Momenteel zijn we druk met de voorbereidingen van de fotoshoot voor de foto’s van de nieuwe website van Luscious Bakery. De foto’s zullen gemaakt worden door onze lieve vriendin Eef Ouwehand. Eef heeft inmiddels al aardig wat prachtige publicaties op haar naam staan. Waaronder ook een aantal kookboeken. Dus we wisten gelijk wie wij moesten vragen voor de foto’s van Luscious Bakery. 1 dagen shooten waar wij de focus leggen op portretfotografie, productfotografie en sfeerfotografie. Deze foto’s zullen worden ingezet in haar marketingactiviteiten, website en Social Media. Wij zullen de winkel in Krommenie gebruiken als locatie voor de shoot.


Stay tuned!