LET'S TALK

f i

Concept & Creatie

Door met elkaar te kijken naar wie je bent en wat je doet creëren wij een concept en strategie die jouw bedrijf op de kaart zet. Of het nu gaat om het ontwikkelen van een huisstijl, ontwerpen van flyers, ontwikkelen van een website of unieke marketingtools die je kan inzetten voor je bedrijf. Wij van Brandstof010 helpen ondernemers met onze creatieve concepten.

Een logo! Maar wat voor één?Hoe verleidelijk het ook is: denk bij het maken van een logo nooit vanuit jezelf, maar vanuit je doelgroep. Verlies nooit uit het oog voor wie je het logo maakt. Het doel is immers om je  potentiële klanten en opdrachtgevers aan te trekken. Jij kunt een bepaald ontwerp nog zo prachtig vinden, maar als klanten de insteek niet direct snappen, bestaat de kans dat je veel klanten misloopt.

Bij Brandstof010 maken wij van jouw merk een echte held. Op het web, in print en op social media. Samen met jou ontwikkelen wij jouw beeldmerk en huisstijl. We houden altijd jouw identiteit voor ogen.

Maar wat is een beeldmerk of logo nou precies?

Een logo is een grafische uiting die met een bedrijfs- of productnaam dan wel met een organisatie geassocieerd wordt. Het woord “logo” is afgeleid van het Griekse woord “λογος”, dat kan worden vertaald als “woord”. Een beeldmerk kan bestaan uit een woordmerk, een kleine afbeelding, lettermerk, monogram, embleem, zegel, mascotte dat symbool staat voor een woord of combinatie van woorden of uit een combinatie van een aantal van deze dingen.

Een beeldmerk is een beeld dat overeenkomt met het merk.

verschillende logo als voorbeeld

Het blijft daarom niet bij een snelle, oppervlakkige kennismaking of het ontwerpen van een ‘grappig’ plaatje. Wij  graven diep en net zolang tot we bij de kern zijn. Hebben we deze bereikt, dan kennen we je verhaal. Dit zullen we door story-telling vertalen naar een op maat gemaakt concept.

Ons team van ervaren grafisch ontwerpers, webdesigners en artdirectors geven feilloos uiting aan wat jouw bedrijf uniek maakt.