LET'S TALK

f i

Concept & Creatie

Door met elkaar te kijken naar wie je bent en wat je doet creëren wij een concept en strategie die jouw bedrijf op de kaart zet. Of het nu gaat om het ontwikkelen van een huisstijl, ontwerpen van flyers, ontwikkelen van een website of unieke marketingtools die je kan inzetten voor je bedrijf. Wij van Brandstof010 helpen ondernemers met onze creatieve concepten.

Een nieuw logo voor iWKS van Rijkswaterstaat.Rijkswaterstaat Rotterdam benaderde ons met de vraag of wij een logo konden ontwikkelen voor hun afdeling iWKS. De afdeling iWKS ‘Intelligent WegkantSysteem’ wilde zichzelf profileren binnen Rijkswaterstaat door middel van een eigen huisstijl en logo.

Wat is iWKS?

Langs de Nederlandse snelwegen staan zo’n 5.700 van deze wegkantsystemen. Dit zijn computersystemen in grijze kasten, detectielussen en de bekende matrixborden. Dankzij het iWKS kan Rijkswaterstaat waarschuwen voor files, verkeersinformatie verzamelen en wegwerkzaamheden beveiligen. In deze korte animatie video die wij in opdracht van Cisco Nederland hebben gemaakt zie je hoe zo’n wegkantsysteem precies werkt.


De enige voorwaarde was dat de nieuwe huisstijl niet teveel mocht afwijken van de identiteit en de kleuren van Rijkswaterstaat. Met dat gegeven gingen wij aan de slag wat resulteerde in een prachtig logo wat gelijk in een blik zei waar iWKS voor staat.


Wat werd er heerlijk enthousiast gereageerd door het iWKS team van Rijkswaterstaat op hun nieuwe logo. Wij feliciteren iWKS met hun nieuwe huisstijl.