LET'S TALK

f i

Taartje?

Bij Brandstof010 zijn wij gek op appeltaart. Daarom zorgen wij bij onze eerste kennismaking voor de enige echte Rotterdamse Dudok appeltaart. Een begrip in Rotterdam, deze koekenbakkers. Heb je zin in de Dudok appeltaart gekregen en ben jij klaar om wat liters creatieve brandstof in jouw bedrijf te pompen? Neem dan vandaag nog contact met ons op en let us fuel your brand with our creative concepts.

Taartje is altijd een goed idee!
wij
Saskia
Saskia
Bob
Bob
Marceline
Marceline
Anuschka
Anuschka
Frank
Frank
Elien
Elien
Styx
Styx

Saskia

Brand Creator & Partner

Even onze creatieve denktank Saskia introduceren.

Saskia is een echte creatieveling met ruim 17 jaar ervaring in Branding, Concept Development en Marketing. Van het bedenken van volledige Pizza Hut-campagnes en -producten tot het opzetten en begeleiden van de lokale productie van de rebranding shoot voor het Curaçao Toeristen Bureau – geen project is haar te klein of te groot. Saskia is tevens mede -eigenaar van Brandstof010.

Favoriete uitspraak: “Wie heeft zin in Sushi?”

Kenmerkend: Sushi, Reizen, Koken, Vintage, Curaçao

Bob

Web Design & Development

Bob Grande, de man met de strik die voor de websites zorgt. Ook wel Bob de “web”bouwer genoemd.

Bob kan al jaren zijn creativiteit kwijt met het maken van verschillende websites en heeft dus al vele geslaagde uitdagingen achter de rug. Als lid van het Brandstof010 team  laat hij zijn creativiteit volledig los en staat hij altijd open voor nieuwe uitdagingen. Hij is dan ook de man die voor jou websites maakt waar jij vol gas mee vooruit kan.

Favoriete uitspraak: “Challenge Accepted”

Kenmerkend: Apple, Wereldse keuken, Reizen en Gamen

Marceline

Copy Writing & SEO

De vrouw met een diepe passie voor taal en dancemuziek. Dat is onze Marceline.

Marceline is een doorgewinterd freelance eindredacteur bij diverse bekende vrouwenbladen en online webshops met een ruime ervaring in de journalistiek en het copywriten. Zij spreekt buiten Nederlands vloeiend Frans, Duits en Engels.  Gaat full speed en voor de volle honderd procent als het gaat om mooie teksten, met een snelle toegankelijke manier van (SEO)schrijven.

Favoriete uitspraak: “Als je iets eenmaal weet, kun je het nooit meer niet weten”

Kenmerkend: Dance, Reizen, Talen, Vintage, Koken, Krimi’s

Anuschka

Event Management & Production

Hebben we het over Anuschka, dan hebben we het over Event Management!

Een naam en skills, die vanaf jongs af aan al met elkaar verbonden zijn. Anuschka is een eventprofessional in hart en nieren, met passie voor het vak en ze heeft er nog talent voor ook! Ooit begonnen met playbackshows in de tuin, organiseert ze nu voor Brandstof010 diverse merkactivatie en business evenementen. Evenementen die ingezet worden als marketing en/of communicatie middel door onze klanten. Door haar vele jaren ervaring in de evenementen branche weet ze als geen ander waar een evenement aan moet voldoen om succesvol te zijn. Anuschka’s kennis, ervaring en talent voor het organiseren van evenementen mag dan ook niet ontbreken binnen het team van Brandstof010.

Favoriete uitspraak: Focus! Focus!

Kenmerkend: Motorchick, Slap ouwehoeren, Vriendinnentijd en Surinaams eten

Frank

Software Engineer & Partner

De man die het team van creatieve vakidioten in het gareel houdt, is Frank.

Frank is de bekende rots in de branding binnen Brandstof010. Met zijn technische achtergrond en inmiddels behoorlijk wat jaren ervaring als software engineer, is hij tevens de man met wie je krijgt te maken als je bijvoorbeeld een app wilt ontwikkelen voor je bedrijf en/of een stuk aangepaste software nodig hebt. 

Favoriete uitspraak: “Komt goed.”

Kenmerkend: F1, Indiaas eten, BMW en Schnitzels.

Elien

Social Media & Online Marketing

Meet Elien, onze goedlachse online marketeer die met veel passie persoonlijkheid in jouw content steekt.

Opvallen in de massa? Dat doe je aan de hand van mooi beeldmateriaal, ijzersterke teksten en de geschikte online kanalen. Door haar ervaring in verschillende sectoren weet ze perfect hoe de identiteit van bedrijven vertaald kan worden naar de juiste content.
Blogs, social media posts of beelden? Onze content queen Elien regelt het!

Favoriete uitspraak: “Geluk zit in de kleine dingen.”

Kenmerkend: een beetje Instagram-verslaafd, houdt van felle kleuren en een prachtige zonsondergang.

Styx

Support

Klein maar dapper, dat is Styx de office dog.

Met zijn Mexicaans temperament en passie voor het leven zorgt hij ervoor dat het moreel en productiviteit op het kantoor hoog blijft. Wie een moment in de buitenlucht nodig heeft begeleidt hij graag tijdens een wandeling en de teamleden die behoefte hebben aan wat extra liefde kunnen altijd bij hem terecht voor een knuffel en lik over hun wang.

Favoriete uitspraak: “Woef”

Kenmerkend: Zijn liefde voor bomen, Eten, Alle films van Beverly Hills Chihuahua.