LET'S TALK

f i

Branding

Het verhaal van een merk moet staan als een huis, met een fier wapperende vlag in de voortuin. Daarom nemen wij bij Brandstof010 de tijd om jouw merkstrategie te ontwikkelen i.p.v het snel en haastig te doen. After all, you only have one chance for a first impression.

Wij zijn live!Onze website staat live en daar zijn we best wel trots op. Reden voor een klein feestje op kantoor. Na maanden van over en weer mailen met Wouter en zijn team en dan toch weer een aanpassing hier en daar zijn we dan eindelijk live.

We wilden een website wat anders is dan andere bureaus en gelijk super gebruiksvriendelijk. Een site waar je niet de eerste 10 seconden aan het zoeken bent waar je heen moet of waar je de info kan vinden die je zo dringend nodig heb. Het testpanel was er unaniem over eens dat de site zeer gebruiksvriendelijk is. Nogmaals dank aan een ieder die mee getest heeft.

Wat kan jij allemaal verwachten op onze site?

Wij nemen je via onze website aan de hand mee in onze wereld van Branding. De website zal naast veel tips en inspiratie ook veel blogs bevatten die geschreven zijn door een ieder in ons team van vakidioten. Blogs die gaan over vroegere en lopende projecten maar ook over zaken als bijvoorbeeld waarom een graphic designer of een webdesigner geen brand creator is, wat een brand boek is en nog vele andere onderwerpen die handig voor je kunnen zijn om te weten.

We hopen jou als bezoeker te kunnen inspireren, motiveren maar vooral informeren op het gebied van branding en wellicht kan jij bepaalde tips inzetten in je eigen bedrijf.

Welcome to our world!