LET'S TALK

f i

Productie

Jouw merk komt het beste in beeld via diverse zogenaamde touch points, online en offline. Of het nu gaat om het maken van een mooie bedrijfsfilm of catchy commercial. Maar ook het ontwikkelen van een website, organiseren van een evenement of het bedenken van unieke marketingtools die je kan inzetten voor je bedrijf. Wij van Brandstof010 helpen ondernemers met onze creatieve concepten. Brandstof010 zorgt dat jou boodschap door middel van onze producties helder wordt verteld. "Cut the crap" is daarbij ons motto.

Curacao5 jaar geleden werden wij gevraagd om de volledige lokale productie van de re-branding shoot van het eiland Curacao op ons te nemen. Onze opdrachtgever het Curacao Toeristen Bureau (CTB) had samen met Dunn & Co uit Tampa Florida het concept bepaald en New York based fotograaf Shannon Greer zou de foto’s maken.

Onze job was om de volledige locale productie op het eiland op te zetten. Van het scouten van locaties, casten van de modellen, transport van en naar locaties, catering op locaties tot aan make-up artiesten, set dressing en draaiboeken maken. De foto’s van deze shoot waren bestemd voor de nieuwe website en promotionele doeleinden van het eiland Curacao die wereldwijd ingezet zouden worden.

Met onze crew (team van 8 mensen) hebben we een fantastische productie neergezet en kijken we terug op een fantastische opdracht die meer dan succesvol was. In de gallery vindt je een selectie van de foto’s gemaakt tijdens deze productie.