LET'S TALK

f i

Productie

Jouw merk komt het beste in beeld via diverse zogenaamde touch points, online en offline. Of het nu gaat om het maken van een mooie bedrijfsfilm of catchy commercial. Maar ook het ontwikkelen van een website, organiseren van een evenement of het bedenken van unieke marketingtools die je kan inzetten voor je bedrijf. Wij van Brandstof010 helpen ondernemers met onze creatieve concepten. Brandstof010 zorgt dat jou boodschap door middel van onze producties helder wordt verteld. "Cut the crap" is daarbij ons motto.

Strike a pose!Zondag 17 november was het eindelijk zover. De dag van de fotoshoot van Luscious Bakery was aangebroken. Samen met Bob onze web designer gingen we om 06:30 AM richting Krommenie. Even nog snel onze MUA Fatima Ribeiro ophalen in Haarlem en door naar Krommenie waar fotografe Eef Ouwehand al bezig was de boel op te zetten. 

Onze Bob ondersteunt fotografe Eef Ouwehand bij de shoot.
Kijken maar niet aankomen. Wat een straf!
Eef fotografeert de beroemde Red Velvet Taart van Luscious Bakery.
Strike a pose voor Joan, eigenaresse van Luscious Bakery.

Van te voren hadden we alle details doorgenomen met Eef en wist zij precies wat voor soort foto’s wij nodig hadden voor de nieuwe site en de Social Media van Luscious Bakery. Productfoto’s voor de webshop, foto’s van Joan en haar team en foto’s van de High Tea waarmee Luscious Bakery per 1 December mee is gestart. 

Omdat er in totaal ruim 20 taarten op de foto moesten besloten wij de bakkerij van Luscious Bakery om te toveren tot fotostudio. Op dit soort dagen is ‘Let’s Be Creative het motto van de dag. 

Ons team denkt in mogelijkheden en oplossingen.
Eindelijk mochten we proeven.

Met de gelimiteerde ruimte en middelen gingen we aan de slag. Na de shoot hebben we met het team genoten van de heerlijke High Tea hapjes. De taarten van de shoot zijn verloot onder de Facebook volgers van Luscious Bakery.

Het eindresultaat van de shoot met Eef Ouwehand is fantastisch en zie je zeer binnenkort op de nieuwe website van Luscious Bakery.

Stay tuned!